Geboortefotografie

Geboortefotografie roept voor veel mensen vaak een beeld op wat ik graag zou willen doorbreken. Het is mijn intentie om de emotie te vangen van het moment waarop alles veranderd. De gebeurtenis vraagt volledige aandacht en overgave van jullie als ouders waarin ook veel authentieke momenten aan je voorbij zullen gaan. Het herbeleven hiervan, middels een reportage, zal zeker een extra aanvulling zijn op de geboorte van je kindje. Ik zal me bewegen als een vlieg op de muur waarbij ik jullie moment ook écht van jullie laat zijn.

Er zijn diverse mogelijkheden zoals een verslag in boekvorm of digitaal van de zwangerschap tot de eerste levensjaren. Hierin wordt alles op maat gemaakt zoals jullie dat voor ogen hebben, met diverse mogelijkheden en opties. Maar ook kan ik een film samenstellen van de foto’s die een prachtig beeld geeft van dit bijzondere gebeuren. Denk hierbij aan een foto’s van jullie samen in de zwangere periode (al dan niet gevolgd door een emotie-shoot van de geboorte), de kraamtijd en mogelijke eerste jaren.

Alle foto’s zullen met de meest discrete precisie worden behandeld.

Momenteel ben ik nog op zoek naar mensen die graag een geboorte-shoot zouden willen, in ruil voor enkele gemaakte foto’s. Dit zal altijd in onderling overleg gebeuren waarbij ik nooit foto’s zal publiceren die niet worden goedgekeurd door de ouders. Bel me of mail me voor verdere vragen en ik kom heel graag bij jullie thuis uitleg geven over het idee.