Fotoshoot Superbe

Omdat mijn eerder afgesproken model vrijdagnacht ‘even’ appte dat ze tóch niet kon komen op onze afspraak voor kledingbedrijf Superbe, moest ik in allerijl op zoek naar een model met maatje 36. Via een site op Facebook heb ik een vraag geplaatst wie mij uit de brand zou kunnen helpen. Het was natuurlijk een last minute actie die uiteindelijk alsnog naar een dag later verschoven was,maar waarop ik enorm veel reacties kreeg. Ook Lieke reageerde heel spontaan en bleek in alle opzichte het meisje te zijn wat ik zocht voor deze sessie. We hebben niet alleen geweldige foto’s gemaakt maar hebben daarnaast ook nog eens een bijzonder leuke dag gehad. Een toppertje waar ik enorm blij mee was en zeer zeker nog een keer ga vragen in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *