Cowboy

Vaak ga ik zomaar op pad met mijn camera, in de hoop dat er een inspiratie op mijn pad komt waardoor mijn creatieve geest optimaal wordt geprikkeld. Zondag 27 augustus was zo’n dag. Ik toerde een beetje rond in België en werd tegemoet gereden door een cowboy die zomaar uit een oude serie als Bonanza had kunnen stappen. Volledig geïnspireerd reed ik door, in de veronderstelling dat hij het vast heel gek zou vinden als ik hem zou vragen om voor mij te poseren. En toch draaide ik na een paar kilometer om en besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en hem aan te spreken. Hoewel de kans groot was dat ik hem niet meer zou vinden, stuurde ik enkele keren links en rechts, en wonder boven wonder liep daar mijn moedige cowboy. Hij leek totaal geen probleem te hebben met mijn verzoek en stuurde zijn furie (want dat was het) feilloos het gras op. Zonder enige verandering van uitdrukking of energie, heb ik volledig het beeld vast kunnen leggen waardoor ik zo geïnspireerd werd en mag het resultaat er (naar mijn nederige mening) echt zijn! Met grote dank aan Benny en zijn prachtige ros.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *